Er zijn verschillende soorten reizigers. Je hebt de reizigers die houden van veel luxe houden en zo ook willen reizen. Het tegenovergestelde hiervan zijn de reizigers die zo goedkoop mogelijk backpacken en op alles besparen. Deze twee uitersten bestaan natuurlijk, maar het grootste deel van de reizigers zit ertussen in. Bij deze groep komt nog al eens de vraag naar boven of ze beter kunnen reizen met koffer of backpack. Ik geef je vandaag mijn mening over het gebruiken van een koffer of backpack. Wanneer kies je voor welke of kies je altijd voor dezelfde.

Wanneer is het handig om met een backpack te reizen?

Ik reis vrijwel altijd met een backpack, omdat het heel makkelijk is om mee te nemen. Je doet hem zo op je rug en loopt niet te slepen met een koffertje. Toch kan ik begrijpen dat iemand een koffer gebruikt. Ik zou kiezen voor een backpack als je een rondreis gaat maken en meerdere plekken gaat bezoeken en daar ook gaat overnachten. Ook als je maar een korte reis maakt en je gaat naar meerdere plekken dan zou ik kiezen voor een backpack. Ga je een langere reis maken dan zou ik altijd een backpack meenemen. Je kan dan zo veel makkelijker van plek naar plek gaan en loopt niet te zeulen met een koffer.

Wanneer kiezen voor een koffer?

Als je alleen een stedentrip maakt dan kan je prima kiezen voor een koffer. Je gaat dan toch niet van plek naar plek en kan je koffer mooi in het hotel laten. Ook als je bijvoorbeeld op strandvakantie gaat naar de Antillen dan kan je kiezen voor een koffer. Hierbij geldt hetzelfde. Je blijft toch op één plek en hoeft dan niet rond te zeulen met je koffer. Je kleding blijft ook netter dan dat je alles in een backpack stopt. Als je maar een paar dagen weggaat kies er dan voor om met alleen handbagage te reizen. Waarom lees je hier.

Waar kies jij meestal voor?

Leave A Reply

Exit mobile version